Smeštaj

Miran san za nove izazove

Jednokrevetna soba

Hotel Zenit poseduje 4 jednokrevetne sobe, čiste i udobne, koje sadrže single ležaj, satelitsku televiziju sa preko sto kanala na svim jezicima kao i ugrađeni klima uređaj. Naravno u sklopu svake sobe postoji mini-bar. Kupatila su opremljena tuš kabinama gde vam je obezbeđen čitav asortiman šampona za održavanje lične higijene. Postoje posebne sobe koje mogu primati i kućne ljubimce u skladu sa kućnim redom. Wi-Fi, od 90 Mb/s, je besplatan za sve goste hotela. Šifra za Wi-Fi se menja na mesečnom nivou i daje se svakom gostu po ulasku u hotel.

Dvokrevetne sobe

Dvokrevetne sobe su komforne i prostrane i mogu se rezervisati kao:
  1. Ekonomy dvokrevetna soba sa bračnim ležajem
  2. Mala dvokrevetna soba za sasebnim ležajevima (ležajevi su veličine 190x90cm)
  3. Veća dvokrevetna soba sa bračnim ležajem (komforna i prostrana soba)
Dvokrevetne sobe, sadrže satelitsku televiziju sa preko sto kanala na svim jezicima, klima uređaj, mini-bar, a po zahtevu gosta, obezbeđujemo i krevetac za dete. Kupatila su opremljena tuš kabinama gde vam je obezbeđen čitav asortiman šampona za održavanje lične higijene. Postoje posebne sobe koje mogu primati i kućne ljubimce u skladu sa kućnim redom. Wi-Fi, od 90 Mb/s, je besplatan za sve goste hotela. Šifra za Wi-Fi se menja na mesečnom nivou i daje se svakom gostu po ulasku u hotel.  

Porodična soba (trokrevetna soba)

Porodične sobe su komforne i prostrane, čine ih francuski ležaj i ležaj za jednu osobu (u tim sobama se mogu smestiti i do 3 odrasle osobe). Kao i svaka soba, sadrži satelitsku televiziju sa preko sto kanala na svim jezicima, klima uređaj, mini-bar, a po zahtevu gosta, obezbeđuje i krevetac za dete. Kupatila su opremljena tuš kabinama gde vam je obezbeđen čitav asortiman šampona za održavanje lične higijene. Postoje posebne sobe koje mogu primati i kućne ljubimce u skladu sa kućnim redom. Wi-Fi, od 90 Mb/s, je besplatan za sve goste hotela. Šifra za Wi-Fi se menja na mesečnom nivou i daje se svakom gostu po ulasku u hotel.  

Apartman

U Hotelu Zenit PORODIČNI apartman je urađen na dva nivoa i može da primi kapacitet od šest (6) ljudi. Na prvom nivou nalaze se dve sobe sa francuskim ležajem, sa dnevnim boravkom, mini-barom i komplet opremljenim kupatilom sa tuš kabinom. Na drugom nivou nalaze se dva ležaja i mini-bar. Kao i svaka soba, sadrži satelitsku televiziju, klima uređaj, a po zahtevu gosta, obezbeđen je i krevetac za dete. Po ulasku u sobu možete se poslužiti raznovrsnim vrstama čajeva i kafom. Postoje posebne sobe koje mogu primati i kućne ljubimce u skladu sa kućnim redom. Wi-Fi, od 90 Mb/s, je besplatan za sve goste hotela. Šifra za Wi-Fi se menja na mesečnom nivou i daje se svakom gostu po ulasku u hotel.  

HOTEL ZENIT

/////////////////////////////

Zmaj Jovina 8, Novi Sad, Srbija
Tel: + 381 (0) 21 66 21 444
Mob: + 381 (0) 63 52 02 43 (Viber, What´s up)
Instagram: hotelzenit
GPS: 45° 15.296' E 19°50.822'
Email: office@hotelzenit.rs | info@hotelzenit.rs

KONTAKT ---