O nama

Pravi izbor za Vas u svakoj prilici
O NAMA HOTEL ZENIT
Hotel Zenit nalazi se u centru Novog Sada – Zmaj Jovina ulica. Iz hotela se izlazi pravo na pešačku zonu, strogi centar grada Novog Sada. Sa druge strane, izlazi se na parking ispred hotela i ulicu Ilije Ognjanovića. Lokacija ovaj hotel čini idealnim, kako za poslovni tako i za rekreativni turizam i odmor. Sobe u Hotelu Zenit su uređene tako da će imati osećaj kao da ste kod kuće, komforne i prostrane. Hotel poseduje jednokrevetne sobe, economy dvokrevetne sobe sa bračnim ležajem, male dvokrevetne sobe za zasebnim ležajevima, veće dvokrevetne sobe sa bračnim ležajem, porodične sobe (trokrevetne) sa bračnim ležajem i single ležajem i apartman. Apartman je urađen na dva nivoa i može da primi kapacitet od šest 6 ljudi. Hotel u Novom Sadu –  Hotel Zenit je Garni hotel, renoviran, velikim delom 2013. godine.

POGODNOSTI  —

Hotel poseduje, lift,  WI-FI sistem, (95/96 Mb/s) koji je besplatan i dostupan u celom hotelu, pet box, po zahtevu gostiju obezbeđujemo i dečiji krevetac i baby stolicu u restoranu. U hotelu je instalirano podno grejanje kao i 24h rekuperacija vazduha – Daikin japanski sistem. Besplatno za goste hotela vršimo i uslugu dočeka gostiju na prilazima gradu i njihovo sprovođenje do hotela. Ovu uslugu potrebno je najaviti prilikom rezervacije, kako bi smo sve na vreme organizovali. Takođe, vršimo transfer gostiju od i do aerodroma u Beogradu, Budimpešti i Zagrebu visokokomfornim i klimatizovanim vozilima sa profesionalinim vozačima.

KUĆNI LJUBIMCI  —

Za vaše kućne ljubimce vi ne plaćate ništa, ali im hranu sami obezbeđujete. Najviše dva ljubimca mogu da borave u sobi. Ljubimci moraju biti sa vama ili u kavezu. Za vaše ljubimce možemo obezbediti kavez, kao i posude za hranu i vodu. Ukoliko ljubimci naprave štetu, vlasnik je dužan da isplati štetu hotelu. Ukoliko je pas agresivan nemojte ga ostavljati samog u hotelu.Ukoliko je ljubimac agresivan, ometa mir ostalih gostiju ili destruktivan, hotel zadržava pravo da zamoli gosta da napusti hotel. U delu recepcije ljubimac mora biti uz gosta da ne bi ometao rad zaposlenih, kao i ostale goste. Za vreme doručka pas ne sme boraviti u sali za doručak. Prilikom rezervacije napomenite da dolazite sa kućnim ljubimcem i da li Vam treba nešto od opreme za njega.

PRAVI IZBOR — 

Hotel Zanit  je naša vizija gostoprimstva, rezultat nadahnutog rada kreativnog tima inspirisanog slobodnim novosadskim duhom. Lokacija na kojoj se hotel nalazi, omogućava nam da ispunimo apsolutno sve vaše zahteve i interesovanja. Vođeni individualnošću, obraćamo se svima Vama koji umesto hladnog luksuza radije birate topao, prijateljski ambijent. Naš hotel Vam pruža ne samo sobu sa pogledom na grad već i domaćina koji će vas uvesti u grad. Zapravo, doživećete naš hotel kao Vašu drugu kuću u Novom Sadu.

Mapa

HOTEL ZENIT

/////////////////////////////
Zmaj Jovina 8, Novi Sad, Srbija

Tel: + 381 (0) 21 66 21 444

Mob: + 381 (0) 63 52 02 43 (Viber, What´s up)

Instagram: hotelzenit

GPS: 45° 15.296′ E 19°50.822′

Email: office@hotelzenit.rs   info@hotelzenit.rs

KONTAKT —