Zenit https://hotelzenit.co.rs Hotel Sat, 06 Nov 2021 14:43:29 +0000 sr-RS hourly 1 https://wordpress.org/?v=6.4.3 Svi zaposleni u hotelu su vakcinisani https://hotelzenit.co.rs/2021/11/06/svi-zaposleni-u-hotelu-su-vakcinisani/ https://hotelzenit.co.rs/2021/11/06/svi-zaposleni-u-hotelu-su-vakcinisani/#respond Sat, 06 Nov 2021 14:43:25 +0000 https://hotelzenit.co.rs/?p=12447 Hotel Zenit je ponosan da objavi da su svi njegovi zaposleni vakcinisani protiv Covida 19. Cilj je pre svega zaštita radnika u ugostiteljsko-turističkom sektoru jer su u neposrednom kontaktu sa velikim brojem ljudi. Ali time ne doprinosimo samo zaštiti i zdravlju naših radnika, već i svojih gostiju, ali i opšte populacije. Menadžment i zaposleni našeg […]

The post Svi zaposleni u hotelu su vakcinisani first appeared on Zenit.

]]>
Hotel Zenit je ponosan da objavi da su svi njegovi zaposleni vakcinisani protiv Covida 19. Cilj je pre svega zaštita radnika u ugostiteljsko-turističkom sektoru jer su u neposrednom kontaktu sa velikim brojem ljudi. Ali time ne doprinosimo samo zaštiti i zdravlju naših radnika, već i svojih gostiju, ali i opšte populacije.

Menadžment i zaposleni našeg hotela prepoznali su važnost vakcinacije zaposlenih u hotelijerstvu i ugostiteljstvu, tako da nisu dovodili u pitanje imunizaciju i zaštitu svog zdravlja. Doprineli smo da se naši zaposleni i gosti osećaju bezbedno, znajući da borave u hotelu koji poštuje sve dosadašnje epidemiološke mere i sve dodatne mere zdravstvene zaštite.

Brigom o svojim zaposlenima, hotel Zenit brine i o svojim gostima i hotel i dalje nastoji da strogo poštuje sve propisane mere zaštite javnog zdravlja.

Nadamo se da ćete nas posetiti i da ćete se kod nas osećati prijatno i sigurno. Čekamo vas u samom srcu Novog Sada.

The post Svi zaposleni u hotelu su vakcinisani first appeared on Zenit.

]]>
https://hotelzenit.co.rs/2021/11/06/svi-zaposleni-u-hotelu-su-vakcinisani/feed/ 0
Serb Fest Clearwater Beach 2019 https://hotelzenit.co.rs/2019/11/16/serb-fest-clearwater-beach-2019/ https://hotelzenit.co.rs/2019/11/16/serb-fest-clearwater-beach-2019/#respond Sat, 16 Nov 2019 18:06:52 +0000 https://hotelzenit.co.rs/?p=11915

 

SerbFest Clearwater Beach 2019 je tradicionalni festival koji srpska zajednica organizuje na području zaliva Tampa. Ove godine od 15. do 17. novembra održava se 24. Serb Fest u organizaciji Crkve Sveti Đorđe iz Clearwater-a. 
Na tradicionalnom festivalu očekuje vas srpska kuhinja, piće i vešti igrači folklora, praćeni narodnim melodijama

 

Srpski festival u Clearvater-u je jedinstvena prilika da se stanovnici Amerike upoznaju sa običajima, ukusima i srpskom tradicijom uz mnoštvo zabave i uzbuđenja. Nakon ovog festivala, posetioci će kući ići punih trbuha i sa  puno uspomena o kojima će dugo pričati. Više o festivalu možete pročitati na https://serbdays.com/about/
Glavna nagrada na lutriji na Srpskom festivalu je sedmodnevni put u Srbiju za dve osobe. Procenjeno je da je vrednost glavne nagrade izmedju 10000-12000 USD. Jedan od sponzora lutrije na ovom festivalu je naš hotel Zenit. 
https://serbdays.com/2019-sponsors/

 

The post Serb Fest Clearwater Beach 2019 first appeared on Zenit.

]]>
https://hotelzenit.co.rs/2019/11/16/serb-fest-clearwater-beach-2019/feed/ 0
TANGO GRAD – NAŠ NOVI SAD https://hotelzenit.co.rs/2018/08/20/tango-grad-nas-novi-sad/ https://hotelzenit.co.rs/2018/08/20/tango-grad-nas-novi-sad/#respond Mon, 20 Aug 2018 11:46:46 +0000 https://hotelzenit.co.rs/?p=11357
Novi Sad pretvoriće se uskoro u međunarodni grad tanga, pošto se u njemu u periodu od 23.-26. avgusta održava Peti međunarodni festival „Novi Sad- tango grad“. Festival obuhvati bogat program koji se sastoji od brojnih seminara, tango večeri, koncerata, projekcija dokumentarnih filmova, ali i drugih sadržaja ljubiteljima ne samo tango plesa već i argentinske kulture uopšte. Ovaj trodnevni festival održaće se na nekoliko lokacija: Galerija Matice srpske, Sinagoga, klub Fiesta, Eđšeg, Terasa Petrovaradinske tvrđave.

U Galeriji Matice srpske, sada već tradicionalno, održaće se „SciTango“ – jedinstveno predavanje u kojem se spaja tango i nauka, a ovogodišnji predavač je dr Roman Balvanović s Instituta za nuklearne nauke „Vinča“. Takođe u Galeriji Matice srpske, održaće se i projekcije kratkih dokumentarnih filmova na temu tanga. 


U subotu 25. avgusta u Sinagogi je koncert „Tamburica tango“ na kojem će zajedno nastupiti tango orkestar „Beltango kvintet“ iz Beograda predvođen profesorom Aleksandrom Nikolićem, jedinim koncertnim bandoneonistom u Srbiji i Veliki tamburaški orkestar Radio-televizije Vojvodine kojim rukovodi koncertmajstor Dubravko Isakov.
Festival se održava uz podršku Uprave za kulturu grada Novog Sada i Amabasade Argentine u Beogradu. Organizator je Todo Tango koji poziva sve ljubitelje da posete predstojeći festival. Sve informacija o ovoj manifestaciji možete naći na http://www.todotango-ns.com/
A za najbolji provod važno je biti na pravom mestu u samom srcu našeg Novog Sada. Čekamo Vas 🙂
Slika preuzeta sa http://tangoextravaganza.co.uk/

The post TANGO GRAD – NAŠ NOVI SAD first appeared on Zenit.

]]>
https://hotelzenit.co.rs/2018/08/20/tango-grad-nas-novi-sad/feed/ 0
Zipline na Fruškoj Gori https://hotelzenit.co.rs/2018/08/11/zipline-na-fruskoj-gori/ https://hotelzenit.co.rs/2018/08/11/zipline-na-fruskoj-gori/#respond Sat, 11 Aug 2018 20:23:18 +0000 https://hotelzenit.co.rs/?p=11287
U cilju bogatije turističke ponude na Fruškoj Gori se privode kraju radovi na izgradnji Zipline-a.
ZipLine je nastao kao potreba stanovnika planinskih oblasti, a u poslednjih dvadesetak godina je dobio i svoj sportsko-rekreativni vid. Postupak je jednostavan, posetioci se pomoću sajle spuštaju sa jednog brega na drugi, uz nezaboravnu dozu adrenalina i mogućnost da sagledaju lepote planine iz jednog potpuno novog ugla.
Zipline na Fruškoj Gori, koji kreće sa Zmajevca ka Vrdničkoj kuli, u dužini je od 1300 m, savladavajući visinsku razliku od 120 m krećući se brzinama i do 80 km/h. Zipline na Fruškoj Gori  drugi je po veličini zipine na Balkanu. Duži se nalazi samo Hrvatskoj, na Plitvicama. Kod Vrdničke kule je napravljen i veliki Adventure park. Park je u vijugavom spustu od 450 m, sa preko 30 platformi za savlađivanje 30-ak smerova različite težine i visinske razlike od preko 50 m.https://luftika.rs/zipline-fruska-gora/
Novi Sad stalno radi na unapređivanju svoje ponude i ponosno može dočekati brojne posetioce. Čekamo Vas u Novom Sadu jer pravi doživljaj počinje iz srca grada.
Slika preuzeta sa: https://www.lakegeorge.com/business/adk-eagle-flyer-22485/

The post Zipline na Fruškoj Gori first appeared on Zenit.

]]>
https://hotelzenit.co.rs/2018/08/11/zipline-na-fruskoj-gori/feed/ 0
Počinje EXIT festival u Novom Sadu https://hotelzenit.co.rs/2018/07/12/pocinje-exit-u-novom-sadu/ Thu, 12 Jul 2018 16:59:35 +0000 https://hotelzenit.co.rs/?p=10765

Danas počinje jedan od najboljih evropskih festivala, EXIT. Novi Sad će i ove godine ugostiti veliki boj turista koji će doći iz preko 70 zemalja širom sveta. Oni će od četvrtka, tačnije od danas, do nedelje prisustvovati 18. po redu „Exit“. U gradu se već danima oseća festivalska atmosfera, veliki je broj turista, kafići i bašte su prepuni svakoga dana.

Tema ceremonije otvaranja i moto ovogodišnjeg celokupnog festivala je „Exit Freedom“, a svečanost će početi u 22.45 na glavnoj bini.  Obožavatelji EXIT-a uveliko se pripremaju za otvaranje festivala. Ovogodišnji festival će startovati nastupom baletana Sergeja Polunjina na ceremoniji otvaranja, koji će nastupiti na glavnoj bini uz pratnju atraktivnog Almazian Symphony – gudačkog orkestra sastavljenog od 25 devojaka. Organizatori su najavili da će i ove godine nakon ceremonije tradicionalno uslediti vatromet, posle kojeg na glavnu binu  izlaze hip-hop zvezde iz SAD Migos i švedski bend Fever Ray.

Listi izvođača u narednim danima priključuju se i svetski poznati Di džejevi – Martin Gariks je jedan od njih. Zatim tu će biti i Grejs Džouns, a na  „mts Dance Areni“ koju predvode Riči Hotin, Maseo PleksSolomun i Nina Kravic. Na festivalu će ove godine nastupiti i Dejvid Geta, ali i rep zvezda Frenč Montana. manifestacija se tradicionalno održava na Petrovradinskoj tvrđavi u Novom Sadu. Više informacija o festivalu možete pronaći na web sajtu https://exitfest.org/sr
Hotel Zenit Vam nudi da iz srca grada pratite dešavanja na 18. po redu Exitu. Pozivamo sve da se priključe dobroj zabavi na EXIT festivalu. Očekujemo Vas.

The post Počinje EXIT festival u Novom Sadu first appeared on Zenit.

]]>
Počeo Tamburica fest u Novom Sadu https://hotelzenit.co.rs/2018/06/20/poceo-tamburica-fest-u-novom-sadu/ https://hotelzenit.co.rs/2018/06/20/poceo-tamburica-fest-u-novom-sadu/#respond Wed, 20 Jun 2018 20:14:24 +0000 https://hotelzenit.co.rs/?p=6045

Etno festival i poznata turistička manifestacija  „Tamburica fest“ počeo je danas projekcijom dokumentarnog filma „Tamburica zvuk ravnice“, turskog režisera Sali Salija u Kulturnom centru Novog Sada.

Najveći svetski festival tamburaške muzike u svom 11. izdanju ove godine, od 20. do 23. juna okupiće na ulicama u centru Novog Sada i na Petrovaradinskoj tvrđavi veliki broj učesnika i posetilaca.

Muzička smotra počela je danas u Zmaj Jovinoj ulici u Novom Sadu tradicionalnom tamburaškom promenadom, svečanim otvaranjem izložbe slika sa ovogodišnje Likovne kolonije i otkrivanjem spomenika Marku Nešiću.

Glavna muzička dešavanja ovogodišnje „Tamburice“ biće održana na Petrovaradinskoj tvrđavi od 21. do 23. juna, gde će u centru pažnje ljubitelja setnog zvuka biti i učesnici revijalnog programa, Kineski nacionalni orkestar, Zvonko Bogdan, Marija Šerifović i DŽenan Lončarević. Više informacija o festivalu možete pronaći na sajtu: http://tamburicafest.com/RS/festival/o-festivalu/

Posetite hotel Zenit i iskoristite vikend popuste koje nudimo i uživajte u zvucima tamburice u srcu Novog Sada. Za više informacija o popustima kontaktirajte nas.

The post Počeo Tamburica fest u Novom Sadu first appeared on Zenit.

]]>
https://hotelzenit.co.rs/2018/06/20/poceo-tamburica-fest-u-novom-sadu/feed/ 0
Tode Nikoletic, gost hotela Zenit https://hotelzenit.co.rs/2018/06/04/tode-nikoletic-gost-hotela-zenit/ https://hotelzenit.co.rs/2018/06/04/tode-nikoletic-gost-hotela-zenit/#respond Mon, 04 Jun 2018 13:43:44 +0000 https://hotelzenit.co.rs/?p=5945
Imali smo čast što nam je naš proslavljeni pisac i stvaralac za najmladje Tode Nikoletić ukazao poverenje i izabrao naš hotel za svoj smeštaj. Naš poznati pisac ima preko 20 objavljenih knjiga i dobitnik je mnogih nagrada. Član je Društva književnika Vojvodine. Osim pisanja poezije za decu, Nikoletić piše i za pozorište, a neke njegove pesme pevale su velike muzičke zvezde.
U Novom Sadu su danas počele 61. Zmajeve dečije igre i trajaće do 10.juna. Čast da otvori 61. Zmajeve dečje igre imao je upravo naš gost, Tode Nikoletić. Više o Zmajevim dečijim igrama možete pronaći na linkuhttp://zmajevedecjeigre.org.rs/projekti-programi/
Hotel Zenit je IZUZETAN  jer potpuni doživljaj Novog Sada  počinje iz našeg hotela.
Sve na jednom mestu. Ceo Novi Sad iz jedne tačke. Doživite magične trenutke i istražite Novi Sad Dobro došli u Hotel Zenit Novi Sad.    

The post Tode Nikoletic, gost hotela Zenit first appeared on Zenit.

]]>
https://hotelzenit.co.rs/2018/06/04/tode-nikoletic-gost-hotela-zenit/feed/ 0
Motociklisti iz Bugarske gosti hotela Zenit https://hotelzenit.co.rs/2018/06/01/motociklisti-gosti-hotela-zenit/ https://hotelzenit.co.rs/2018/06/01/motociklisti-gosti-hotela-zenit/#respond Fri, 01 Jun 2018 13:26:32 +0000 https://hotelzenit.co.rs/?p=5395
Hotel Zenit je prošle noći ugostio veliki broj motociklista iz Bugarske. Prošle nedelje održao se Moto fest čime je započeta moto sezona u Vojvodini. Hotel Zenit već godinama nudi popuste za ljubitelje dvotočkaša, bicikliste i motocikliste. Vožnja motorom u slobodno vreme se opisuje kao „drugi život“,kao posebna vrsta ljubavi i motociklisti sami kažu da je njima put sam po sebi odmor, a da im krajnja destinacija nikad nije cilj, Novi Sad ima velike mogućnosti za razvoj moto turizma jer ima odličan saobraćajno–geografski položaj, veliki broj atrakcija i manifestacija. Hotel Zenit svojom lokacijom nudi gostima da su smesteni u samom srcu grada i da istraže Novi Sad na najbolji način. Motociklisti iz Bugarske su gosti hotela Zenit već godinama, koriste naše popuste koje nudimo vozačima dvotočkaša i sigurno ćemo ih opet ugostiti uskoro. Za sve informacije o popustima i rezervacije kontaktirajte nas.

The post Motociklisti iz Bugarske gosti hotela Zenit first appeared on Zenit.

]]>
https://hotelzenit.co.rs/2018/06/01/motociklisti-gosti-hotela-zenit/feed/ 0
Moto fest u Novom Sadu https://hotelzenit.co.rs/2018/05/25/moto-fest-u-novom-sadu/ https://hotelzenit.co.rs/2018/05/25/moto-fest-u-novom-sadu/#respond Fri, 25 May 2018 20:02:05 +0000 https://hotelzenit.co.rs/?p=5295
U petak 25.maja na bazenima na Sajmištu u Novom Sadu počeo je Moto fest. Moto fest će trajati od 25. maja do nedelje 27.maja. Ova manifestacija okupiće brojne motoraše iz cele Vojvodine, a i šire. Glavni događaj je defile motoraša ulicama Novog Sada koji će se održati u subotu 26. maja u 17h, čime će zvanično biti otvorena moto sezona u Vojvodini. Na Moto festu je organizovan raznovrstan program koji uključuje žurke, predavanja i koncerte.
Hteli smo zaista da se posvetimo bajkerskoj kulturi, ali i da je približimo svima. Zato smo tokom ta tri dana organizovali vežbe prve pomoći u sardnji sa Crvenim krstom Vojvodine, akciju „Kaciga glavu čuva“ u saradnji sa saobraćajnom policijom, bajkerske igre i rok koncerte„, objašnjava Mile Janjić iz Moto kluba „NS Riders“.http://www.021.rs/story/Novi-Sad/Vesti/188950/Veliki-moto-skup-i-defile-u-subotu-u-Novom-Sadu.html
Hotel Zenit već godinama nudi popuste za bicikliste i motoraše. Za više informacija o popustima nas pozovite.
Pozivamo vas da nas posetite i sa nama obeležite ovaj Moto skup i iskoristite pogodnosti koje vam pružamo. Želimo vam sigurnu i brzu vožnju.

The post Moto fest u Novom Sadu first appeared on Zenit.

]]>
https://hotelzenit.co.rs/2018/05/25/moto-fest-u-novom-sadu/feed/ 0
Počinje Poljoprivredni sajam u Novom Sadu https://hotelzenit.co.rs/2018/05/15/pocinje-poljoprivredni-sajam/ https://hotelzenit.co.rs/2018/05/15/pocinje-poljoprivredni-sajam/#respond Tue, 15 May 2018 13:01:05 +0000 https://hotelzenit.co.rs/?p=5075

Hotel Zenit će ugostiti brojne posetioce i izlagače Poljoprivrednog sajma u Novom Sadu. Najveći agro biznis događaj u centralnoj i jugoistočnoj Evropi, 85. međunarodni Poljoprivredni sajam, počeo je danas. Poljoprivredni sajam je traje od 15. do 21. maja. Radno vreme za posetioce je od 9 do 19 časova.

U okviru ponude Novosadskog sajama, tradicionalno najposećeniji i najpoznatiji je Poljoprivredni sajam, koji svake godine okupi veliki broj izlagača i posetilaca. Oni se pre opredeljuju za hotelski smeštaj. Više informacija o samom sajmu možete naći na web sajtu Novosadskog sajma na sledećem linku : https://sajam.net/sr/ Već godinama Hotel Zenit je prvi izbor za smeštaj brojnih posetilaca, ali i izlagača sajma.

Novi Sad uvodi svakim danom sve  više ponuda i što su one atraktivnije, broj turista će se iz dana u dan, sve više povećavati. Od manifestacionog turizma, do sajamskog, Novi Sad svoju turističku ponudu svakim danom obogaćuje.

Prvi gosti, koji će posetiti Poljoprivredni sajam,pristigli su već u toku dana, a kapaciteti hotela Zenit su skoro popunjeni. Ukoliko i dalje tražite smeštaj za naredne dane kontaktirajte nas.

Hotel Zenit je IZUZETAN  jer potpuni doživljaj Novog Sada  počinje iz našeg hotela.

Sve na jednom mestu. Ceo Novi Sad iz jedne tačke.

Doživite magične trenutke i istražite Novi Sad

Dobro došli u Hotel Zenit Novi Sad.

.

The post Počinje Poljoprivredni sajam u Novom Sadu first appeared on Zenit.

]]>
https://hotelzenit.co.rs/2018/05/15/pocinje-poljoprivredni-sajam/feed/ 0