U petak 25.maja na bazenima na Sajmištu u Novom Sadu počeo je Moto fest. Moto fest će trajati od 25. maja do nedelje 27.maja. Ova manifestacija okupiće brojne motoraše iz cele Vojvodine, a i šire. Glavni događaj je defile motoraša ulicama Novog Sada koji će se održati u subotu 26. maja u 17h, čime će zvanično biti otvorena moto sezona u Vojvodini. Na Moto festu je organizovan raznovrstan program koji uključuje žurke, predavanja i koncerte.
Hteli smo zaista da se posvetimo bajkerskoj kulturi, ali i da je približimo svima. Zato smo tokom ta tri dana organizovali vežbe prve pomoći u sardnji sa Crvenim krstom Vojvodine, akciju „Kaciga glavu čuva“ u saradnji sa saobraćajnom policijom, bajkerske igre i rok koncerte„, objašnjava Mile Janjić iz Moto kluba „NS Riders“.http://www.021.rs/story/Novi-Sad/Vesti/188950/Veliki-moto-skup-i-defile-u-subotu-u-Novom-Sadu.html
Hotel Zenit već godinama nudi popuste za bicikliste i motoraše. Za više informacija o popustima nas pozovite.
Pozivamo vas da nas posetite i sa nama obeležite ovaj Moto skup i iskoristite pogodnosti koje vam pružamo. Želimo vam sigurnu i brzu vožnju.