Hotel Zenit će ugostiti brojne posetioce i izlagače Poljoprivrednog sajma u Novom Sadu. Najveći agro biznis događaj u centralnoj i jugoistočnoj Evropi, 85. međunarodni Poljoprivredni sajam, počeo je danas. Poljoprivredni sajam je traje od 15. do 21. maja. Radno vreme za posetioce je od 9 do 19 časova.

U okviru ponude Novosadskog sajama, tradicionalno najposećeniji i najpoznatiji je Poljoprivredni sajam, koji svake godine okupi veliki broj izlagača i posetilaca. Oni se pre opredeljuju za hotelski smeštaj. Više informacija o samom sajmu možete naći na web sajtu Novosadskog sajma na sledećem linku : https://sajam.net/sr/ Već godinama Hotel Zenit je prvi izbor za smeštaj brojnih posetilaca, ali i izlagača sajma.

Novi Sad uvodi svakim danom sve  više ponuda i što su one atraktivnije, broj turista će se iz dana u dan, sve više povećavati. Od manifestacionog turizma, do sajamskog, Novi Sad svoju turističku ponudu svakim danom obogaćuje.

Prvi gosti, koji će posetiti Poljoprivredni sajam,pristigli su već u toku dana, a kapaciteti hotela Zenit su skoro popunjeni. Ukoliko i dalje tražite smeštaj za naredne dane kontaktirajte nas.

Hotel Zenit je IZUZETAN  jer potpuni doživljaj Novog Sada  počinje iz našeg hotela.

Sve na jednom mestu. Ceo Novi Sad iz jedne tačke.

Doživite magične trenutke i istražite Novi Sad

Dobro došli u Hotel Zenit Novi Sad.

.