• Rooms of Hotel Zenit

    Hotel room in a City center of Novi Sad.

  • Hotel Zenit Novi Sad

    Double room

  • Hotel Zenit u centru Novog Sada

    Hotel Zenit u centru Novog Sada

Hotel Zenit Novi Sad

Hotel Zenit nalazi se u centru Novog Sada. Iz hotela se izlazi pravo na pesacku zonu (Zmaj Jovina ulica), srce grada Novog Sada. Sa druge strane, izlazi se na parking ispred hotela i ulicu Ilije Ognjanovica. Lokacija ovaj hotel cini idealnim, kako za poslovni tako i za rekreativni turizam i odmor.

Hotel u Novom Sadu -  Hotel Zenit je Garni hotel, (Velikim delom renoviran 2013 godine. ) ima 4 jednokrevetne, 10 dvokrevetnih i 6 trokrevetnih soba i 1 apartman.

Hotel poseduje, lift,  WI-FI sistem, (95/96 Mb/s) koji je besplatan i dostupan u celom hotelu, pet box, po zahtevu gostiju obezbeđen je i dečiji krevetac i baby stolica u restoranu. U hotelu je instalirano podno grejanje kao i 24h rekuperacija vazduha (Daikin japanski sistem).

Svaka soba u hotelu sadrzi : Dvokrevetne sobe u Hotelu Zenit su uređene tako da će imati osećaj kao da ste kod kuće. Komforne i prostrane sobe mogu se rezervisati kao: sobe sa dva ležaja veličine… Procitaj Vise…

Apartman hotela Zenit :  U Hotelu Zenit apartman je urađen na dva nivoa i može da primi kapacitet od šest (6) ljudi. Na prvom nivou nalaze se dve sobe sa francuskim ležajem, sa dnevnim boravkom, mini-barom i… Procitaj Vise...

Takodje, vršimo transfer gostiju od i do aerodroma u Beogradu, Budimpešti i Zagrebu visokokomfornim i klimatizovanim vozilima sa profesionalinim vozacima.

Besplatno za goste hotela Zenit – Vršimo i uslugu dočeka gostiju na prilazima gradu i njihovo sprovođenje do hotela. (Ovu uslugu potrebno je najaviti prilikom rezervacije, kako bi smo na vreme organizovali doček i prijem gostiju).

GPS  : N45°15.296′ E19° 50.822′

Share →
Rezervacije

Rezervacije

Sobe
Dvokrevetna soba

Please verify your information

You must complete the captcha to finish your booking :

Your booking is complete

A detail copy has been sent to your email and also to our staff.